ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτική βραδιά απόψε στον Πολυχώρο του Δήμου Βόλου

χορευτική-βραδιά-απόψε-στον-πολυχώρο-559453

Βραδιά γεμάτη κέφι και χορό διοργανώνεται σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. στον Πολυχώρο του Δήμου Βόλου (πρώην Εκθεσιακό), Λεωφόρος Αθηνών 25, από την ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και τα χορευτικά τμήματα των κοινωνικών κέντρων, σε συνεργασία με τον σύλλογο κοινωνικού και αθλητικού χορού «MAGIC STEPS».

«Μετά από μια δημιουργική χρονιά, διοργανώνουμε μια μεγάλη εκδήλωση με σκοπό να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Τα Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ αποτελούν εστίες κοινωνικής υποστήριξης και δημιουργίας και αποτελούν θεσμό που έχει καταξιωθεί στις περιοχές που λειτουργούν τόσο για την ποιότητα, όσο και για το ουσιαστικό έργο που επιτελούν. Σε καθημερινή βάση λειτουργούν προγράμματα για όλες τις ηλικίες και πληθυσμιακές ομάδες προσφέροντας δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου (χορός, γυμναστική, εκδηλώσεις) των πολιτών σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Οι δράσεις των κοινωνικών κέντρων εμπλουτίζονται και ενδυναμώνονται με την συμμετοχή συλλόγων και ομάδων πολιτών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αποτελούν μοναδικούς χώρους ενημέρωσης και υποστήριξης σε θέματα αγωγής και προαγωγής της υγείας από εξειδικευμένη ομάδα υγείας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου