Παρουσίαση βιβλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-19, 23:00:16
Παρουσίαση βιβλίου

Το βιβλίο του Γιώργου Σούρλα, πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, με τίτλο «Ιωάννης Καρατζάς. Ο Κύπριος συμμάρτυρας του Ρήγα» παρουσιάζεται την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου). Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ενωση Κυπρίων Μαγνησίας και οι εκδόσεις «Ηλία Επιφανίου» στη Λευκωσία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Παναγιώτης Καμηλάκης λαογράφος, ερευνητής, Αδάμος Μουζούρης φιλόλογος, ιστορικός, πρόεδρος της Ενωσης Κυπρίων Μαγνησίας και ο συγγραφέας Γιώργος Σούρλας, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην υπουργός, π. βουλευτής. Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Βάσω Κυριαζή αρχισυντάκτρια του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι», της Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι», του Συλλόγου Θρακών Βόλου, του Συλλόγου Μακεδόνων «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και της Ηπειρωτικής Αδελφότητας Βόλου. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει δεξίωση στη Στέγη Μελών και Φίλων της Ενωσης Κυπρίων Μαγνησίας, Κοραή 87.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=