ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία

γιορταστική-εκδήλωση-του-συλλόγου-γο-626122

Ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στη μουσική ταβέρνα «Τα Καναράκια» με μεγάλη συμμετοχή πασχόντων, συγγενών και φίλων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Μαρία Διούδη εκπρόσωπος του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου, η πρόεδρος του Συμβουλίου Δημ. Ενότητας Ιωάννα Ζωμένου – Καραγιάννη και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου Κων/νος Καραγιάννης.

Επίσης ο διευθυντής της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου και της Μ.Μ.Α. Στυλιανός Λαφιωνιάτης, η προϊσταμένη της Μ.Μ.Α. Μάγδα Σελαμανίδου, η νοσηλεύτρια της Μ.Μ.Α. Δήμητρα Νικολακάκου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» Ιγνάτιος Γελαγώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ορασης «Μάγνητες Τυφλοί» Ιωάννης Καραγιώργος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Αγ. Ανάργυροι» Βασίλης Γιαννάκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Ράνια Καρανικόλα, η γραμματέας της ΕΛΕΠΑΠ Ευγενία Μακρή, η επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, παιδίατρος Ιουλία Νησιώτου – Μαντέλου, η διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου Αγάπη Κουτσοκώστα εκπροσωπώντας τη Δ.Δ.Ε. και ο λιμενάρχης Βόλου Χρήστος Κανάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου