ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αδιάλειπτη πολιτιστική προσφορά από τη Βολιώτικη Χορωδία

αδιάλειπτη-πολιτιστική-προσφορά-από-631225

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βολιώτικης Χορωδίας, Γαμβέτα 66, η κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο π. Απόστολος Θάνος. Παρόντες ήταν όλοι οι χορωδοί, ο επίτιμος πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, πολλά από τα αρωγά μέλη του Σωματείου και μέλη του παιδικού τμήματος με τους γονείς τους.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκυργιάννης ανέφερε ότι το 2019 η Βολιώτικη Χορωδία μπαίνει αισίως στον 82ο χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, συνεχούς εθελοντικής προσφοράς στον πολιτισμό της χώρας μας. Μπαίνει στο 2019 με αξιόλογο δυναμικό και υψηλούς στόχους, χωρίς εσωτερικά προβλήματα, με την υποστήριξη των φίλων της και της βολιώτικης κοινωνίας γενικότερα. Και αισθάνεται ασφαλής, διότι έχει τη βεβαιότητα ότι βρίσκεται, κάθε στιγμή, υπό τη σκέπη της τοπικής Εκκλησίας.

Ανακοίνωσε την καθιερωμένη πλέον χοροεσπερίδα την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο «Ενυδρείο», μια συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων «Η Αργώ» στις 8 Μαΐου, μια συναυλία αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του πρόωρα χαμένου Μάνου Λοΐζου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 20 ή 22 Ιουνίου, συμμετοχή στο φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στις αρχές Ιουλίου και μια σειρά άλλων καλλιτεχνικών συμμετοχών υψηλής ποιότητας.

Ακολούθησαν η τακτική γενική συνέλευση του Σωματείου και οι αρχαιρεσίες, ύστερα από τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο της Βολιώτικης Χορωδίας για τη διετία 2019 – 2020 διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος Χαράλαμπος Σκυργιάννης, αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Τόπας, γραμματέας Αποστολία Βολιώτη, ταμίας Ελευθέριος Στράκας, έφορος Αννα Χατζηαναστασίου, μέλη Ευθυμία Προβιά – Χασιώτη (με αρμοδιότητες αναπληρωτή ταμία) και Γεώργιος Βαγίτσης (με αρμοδιότητες αναπληρωτή γραμματέα).

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ελευθερία Νιφόρου, Βαρβάρα Τζοβάρα και Ανδρομάχη Τσιτσιρίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου