ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκοψε την πίτα του ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας

εκοψε-την-πίτα-του-ο-δημοκρατικός-σύλλ-631845

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας στο Ενυδρείο την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Στην εκδήλωση μίλησε αρχικά η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λίλα Πέτρου, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα, όπως καμπάνια της ΟΓΕ για τις φοιτήτριες, συμπαράσταση στους πρόσφυγες, αγώνας ενάντια στις επεμβάσεις και τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, συμπαράσταση σε απολυμένη καθαρίστρια, αγώνας ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου Ρίτσα Κωτή η οποία αφού ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, κουράγιο, ελπίδα, αισιοδοξία και καλούς αγώνες αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που θα αναπτύξει ο σύλλογος το επόμενο διάστημα.

Ανάμεσα στα άλλα ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Το επόμενο διάστημα και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της εργαζόμενης γυναίκας στις 8 του Μάρτη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε όσο περισσότερες γυναίκες μπορούμε και να αποκαλύψουμε την πολιτική της ΕΕ, κυβέρνησης, τοπικής και περιφερειακής διοίκησης που συνθλίβουν τα δικαιώματα των γυναικών στην εργασία, στην κοινωνική προστασία, στην οικογένεια.

Η συλλογικη και οργανωμένη δράση είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να οδηγήσει στην ισοτιμία και τη χειραφέτησή μας»

Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου