ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε Χορωδιακή Συνάντηση η Μικτή Χορωδία Αγριάς

σε-χορωδιακή-συνάντηση-η-μικτή-χορωδί-640485

Την πρώτη της χορωδιακή αποστολή θα πραγματοποιήσει για τη φετινή χρονιά η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου, στην Καλή Σκύδρας, μετά από πρόσκληση του Φιλοπρόοοδου Μορφωτικού Συλλόγου Καλής.

Ο Τοπικός Σύλλογος διοργανώνει διήμερη Xορωδιακή Συνάντηση στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών με τη συμμετοχή χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 π.μ. , στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, όπου οι φίλοι της χορωδιακής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μουσικά στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο Πέλαγος.

Η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς, η Χορωδία Σουρωτής, η Χορωδία Αφιώνα Κέρκυρας, η «Εύμολπος» Φίλοι Χορωδίας Κομοτηνής και η διοργανώτρια Χορωδία Καλής Σκύδρας ευελπιστούν να ομορφύνουν το Κυριακάτικο πρωινό των ακροατών αυτής της μουσικής συνάντησης. Σ’ ένα τόσο πληγωμένο πολιτικό σκηνικό και ιδιαίτερα στην Πέλλα, η μουσική θα ενώσει γι’ ακόμη μια φορά πολιτισμούς και ανθρώπους.

Τη Μικτή Χορωδία Αγριάς θα συνοδεύσει στο πιάνο η Ζέφη Κατσαρού. Τη διεύθυνση της χορωδίας θα έχει η σοπράνο Μάρω Σταμοπούλου. Τη χορωδία θα συνοδεύσουν και μέλη του Σωματείου «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Αγριάς».

Η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς, παράλληλα προετοιμάζεται, πάντα υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Βλάση Μαστρογιάννη, για διάφορες εκδηλώσεις μέσα στο Μάρτιο καθώς και για την Ετήσια Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο.

Την περασμένη Τετάρτη 23/1/2019 η Χορωδία Αγριάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο χώρο όπου γίνονται οι πρόβες της Χορωδίας και στη συνέχεια οι χορωδοί και οι φίλοι τους διασκέδασαν με πολύ ωραία μουσική στο κέντρο «Ρόκα μανταρίνι» της Αγριάς, ξεκινώντας έτσι τη νέα χρονιά με μια πολύ όμορφη συνεστίαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου