ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ερχεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη

ερχεται-η-ελεονώρα-ζουγανέλη-851206

Μουσική βραδιά με πρωταγωνίστρια την Ελεονώρα Ζουγανέλη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 23:00 στην αίθουσα «Gold star» στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει αγαπημένες δημιουργίες, με επίκεντρο την δεύτερη δισκογραφική της δουλειά «Έξοδος 2». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, η οποία μετά από δύο χρονιές πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου Plus στην Αθήνα, οι οποίες συνεχίζονται ακόμα με sold out παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεκινάει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας και στη Κύπρο.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων της Ελεονώρας Ζουγανέλη προσεγγίζει όλα όσα έχει η ίδια αγαπήσει. Τα καινούρια της τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσιάζουν όλους όσους τα ακούν. Τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τις ενορχηστρώσεις μαζί με τον Ματί Παλαιολόγο. Τους πλαισιώνουν τρεις ακόμα καταξιωμένοι μουσικοί οι Ηλίας Παρασκευόπουλος-τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο, Ευριπίδης Ζεμενίδης, κιθάρα και τραγούδι.

Αύριο, η Ελεονώρα θα βρεθεί στον Βόλο στο «Gold Star» για όλους αυτούς που θέλουν να την απολαύσουν από κοντά, να την ακούσουν να ερμηνεύει πολλά αγαπημένα τραγούδια, να αφεθούν σε ένα μελωδικό ταξίδι, όπου μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να τους παρασύρει.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου