ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνέλευση της βολιώτικης χορωδίας

συνέλευση-της-βολιώτικης-χορωδίας-657307

Η βολιώτικη χορωδία καλεί τα μέλη της σε τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 5.00 μ.μ. στην αίθουσα της χορωδίας, οδός Γαμβέτα 66 στον Βόλο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι παρουσίαση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου στη διετία 2017 – 2018, οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων απερχομένου Δ.Σ. και απαλλαγή αυτού και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2019 – 2020.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα συγκληθεί την ίδια ημέρα στις 7.00 μ.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οσα μέλη προτίθενται να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στο γραφείο της χορωδίας, Γαμβέτα 66, μέχρι την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 8.00 μ.μ.

Η παρουσία όλων των μελών της βολιώτικης χορωδίας (ενεργών χορωδών και αρωγών μελών) στη γενική συνέλευση του σωματείου είναι απαραίτητη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου