ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στις «Ασπρες Πεταλούδες»

πρωτοχρονιάτικη-εκδήλωση-στις-ασπρ-675625

Γιορτινό κλίμα και συγκίνηση για τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας στο ίδρυμα

Μία αγκαλιά η πόλη για το ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες» που πραγματοποίησε χθες με επιτυχία την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα παιδιά του ιδρύματος, παρουσίασαν θεατρικό δρώμενο με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο, το οποίο επιμελήθηκε η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού του ιδρύματος Ανθή Τσικουρίδη και τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Αθανάσιος Μπακαλιάνος, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εξέφρασε τη βαθύτατη συγκίνησή του για την αμέριστη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας προς τα παιδιά και το έργο του ιδρύματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, ο βουλευτής Μαγνησίας Κωνσταντίνος Στεργίου, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Βασίλειος Μαρκογιαννάκης, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Γεώργιος Ντιζές, ο πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων «Ο Ιππόκαμπος» Πέτρος Μπέλλος, ο εκπρόσωπος του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιπυραγός Γεώργιος Κούργιας, φίλοι, γονείς και συγγενείς των παιδιών του ιδρύματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου