ΕΞΟΔΟΣ

Μουσική βραδιά με την Έρρικα Πατρικίου στην Π. Ηλεκτρική

μουσική-βραδιά-με-την-έρρικα-πατρικίο-675682

Στο ατμοσφαιρικό θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, η γνωστή ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου θα μας ταξιδέψει με ευφάνταστες διασκευές τραγουδιών των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Θεοδωράκη, Αττίκ, Κραουνάκη, Καλδάρα και άλλων μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και με τραγούδια από τη πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου.

Η ερμηνεύτρια μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς τον Φίλιππο Ρέτσιο στο Κοντραμπάσο τον Θέμη Βαγενά στο Βιολοντσέλο, τον Ηλία Χατζόγλου στο πιάνο και τον Άγγελο Τσιριγωτάκη στα Τύμπανα, με βαθιά ευαισθησία και με έμπνευση έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της αισθητικής των παραστάσεων που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο κοινό του Βόλου και της Αθήνας, που μέχρι τώρα την έχει ανταμείψει με την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του.

Η Έρρικα Πατρικίου έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Νότης Μαυρουδής η Αναστασία Μουτσάτσου, ο Βασίλης Λέκκας, ο Αντώνης Μιτζέλος ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λένα Αλκαίου κ.α.

Κάθε χρόνο παρουσιάζει τις παραστάσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές όπως το Half Note, το θέατρο Badminton το θέατρο Χυτήριο, η Ρότα των Εξαρχείων, το μπαράκι της Διδότου στο Κολωνάκι κ.α.

Δημιουργεί μαζί με τους συνεργάτες της δυνατές μουσικές παραστάσεις και ασχολείται με επιτυχία και με το μουσικό παιδικό θέατρο.

Είναι Διπλωματούχος Μονωδίας και πτυχιούχος Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας, Σύγχρονου, Ελληνικού και Ελαφρού τραγουδιού.

Επίσης Διδάσκει Σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου.

Έχει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Heaven και έχει κυκλοφορήσει δύο single που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Το τραγούδι της “Κρυφτό” ήρθε δεύτερο στο διαγωνισμό του μεγάλου μουσικού περιοδικού Pentagrammo.

Μέσα στις γιορτές κυκλοφορεί το τρίτο της single με τον τίτλο “Στο φουστάνι”.

Τα τραγούδια της θα παρουσιαστούν στην παράσταση.

Η παράσταση δεν στερείται λυρικότητας και ισορροπεί με ευαισθησία και αισθητική στη φωνή της αλλά και στην εκρηκτική της θεατρικότητα.

Στον ήχο και τα φώτα θα είναι ο Χάρης Κεχαίδης.

Η παράσταση είναι μια διοργάνωση της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό (προαιρετικά υπέρ ευαγών ιδρυμάτων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου