ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αννα Φόνσου: «Θα ήθελα να παίξω στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου»

αννα-φόνσου-θα-ήθελα-να-παίξω-στο-δηπε-681182

Η διακεκριμένη πρωταγωνίστρια ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στη χθεσινή εκδήλωση του Argo Film Festival στον Βόλο

Το αστέρι της Αννας Φόνσου προστέθηκε από χθες στην πολύτιμη συλλογή διάσημων καλλιτεχνικών υπογραφών που κοσμούν τον κινηματογράφο «Αχίλλειον» στο πλαίσιο του Αrgo Film Festival του Βόλου.

Η διακεκριμένη πρωταγωνίστρια που άφησε τη σφραγίδα της στον καλλιτεχνικό χώρο με 50 συνεχόμενα χρόνια λαμπρής κινηματογραφικής και θεατρικής καριέρας, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της χθεσινής εκδήλωσης, που σημείωσε επιτυχία.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά της για την απόδοση τιμής στο πρόσωπό της, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «χαίρομαι που ακόμη γίνονται τέτοιες γιορτές για τους ηθοποιούς, γιατί πιστεύω ότι οι ηθοποιοί αξίζουν πιο πολλά από αυτά που προσφέρει η Πολιτεία. Προσπαθώ με το «Σπίτι του ηθοποιού» να τους αποδείξω πόσο σπουδαίο πράγμα είναι να είσαι ηθοποιός», υπογράμμισε.

Η εξαιρετικά αγαπητή ηθοποιός ανέφερε ότι όνειρό της είναι «να τελειώσει γρήγορα το κτίριο δίπλα από το «Σπίτι του ηθοποιού» και να παίξω έναν μεγάλο ρόλο ,το χρωστώ στον εαυτό μου», είπε. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «ευχαριστώ πάρα πολύ το επάγγελμα γιατί δεν με έχει αφήσει να γεράσω. Κάνω όνειρα ακόμη, κάνω σχέδια για πολλά χρόνια».

Κλείνοντας προέτρεψε τους Βολιώτες «να ανακαινίσουν το θέατρο για να έχουμε την ευκαιρία ερχόμαστε και να παίζουμε μεγάλους ρόλους εδώ. Εγώ που πηγαίνω σε πολλά ΔΗΠΕΘΕ και παίζω, θα ήταν πολύ ωραίο να έρθω να παίξω κι εδώ», σημείωσε.

Πολιτιστικό θεσμό αποτελεί για την πόλη του Βόλου το 8ο Αrgo Film Festival που «φιλοξενήθηκε» για τρεις μέρες στον ιστορικό κινηματογράφο «Αχίλλειον» στην παραλία του Βόλου, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του σινεμά να απολαύσουν αξιόλογες παραγωγές και να γνωρίσουν γνωστούς ηθοποιούς με σημαντικό καλλιτεχνικό εκτόπισμα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου