ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ομάδα «Ροή» παρουσιάζει…

η-ομάδα-ροή-παρουσιάζει-452279

Την θεατρική σύνθεση «Ασήμαντος πόνος» σε κείμενα των Χάρολντ Πίντερ – Κωστούλας Μητροπούλου παρουσιάζεται από την θεατρική ομάδα Βόλου «Ροή» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόλου, στις 10,11,12 και 13 Μάρτη στις 9.30 μ.μ., στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής. Όταν εμφανίζεται ο σιωπηλός γέρος με τα σπίρτα, η προσεγμένη κοινή ζωή του Έντουαρντ και της Φλώρας αναστατώνεται. Ο φόβος και οι προσπάθειές τους να μάθουν την αλήθεια φέρνουν απρόσμενα αποτελέσματα. Μια απόμαχη ηθοποιός μπερδεύει ρόλους και αναμνήσεις με σκιά «καφέ σκούρου κύκλου» να στιγματίζει το κορμί της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο εσώτερο άγαλμα των χαρακτήρων θα βρούμε όλοι κάτι δικό μας.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Κώστα Υφαντή, κοστούμια της Μάρως Υφαντή, μουσική επί σκηνής από τον Συμεών Γιαννούλη, σκηνικά, αφίσα, πρόγραμμα από την Ματίνα Τριανταφύλλου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Παππάς, Ειρήνη Μυλωνά, Δήμητρα Παππά Βογιατζή, Ευάγγελος Κάβουρας.

Η «Ροή» έχει συνεχή και επιτυχημένη θεατρική παρουσία στην πόλη μας από το 1997. Στην διάρκεια της πορείας της έχει παρουσιάσει τα έργα : «Μίλα μου…» με μονόπρακτα του Τενεσί Ουίλιαμς, «Η πόλη» της Λούλας Αναγνωστάκη, «Κλυταιμνήστρα;» του Ανδρέα Στάικου, «Φαίδρα» του Γιάννη Ρίτσου, «Ακροβάτες αρουραίοι» του Ίσραελ Χόροβιτς, «Φωνές γυναικών» των Ράινερ Μαρία Ρίλκε-Ευριπίδη-Φράνκα Ράμε, «Οι δούλες» του Ζαν Ζενέ, «Ενοχή» του Μάριου Χάκκα, «Ο εραστής» του Χάρολντ Πίντερ. Η γενική είσοδος στην νέα παραγωγή της θεατρικής ομάδας «Ροή» είναι 7 ευρώ και για τους φοιτητές 5 ευρώ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου