ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενας μυστηριώδης κύριος

ενας-μυστηριώδης-κύριος-453703

Την αριστουργηματική κομεντί της Karoline Leach «Ο Μυστηριώδης Mr Love» θα παρουσιαστεί αύριο Κυριακή 27 και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στην Παλιά Ηλεκτρική. Θα πραγματοποιηθούν τρεις παραστάσεις, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 8.00 το βράδυ και δύο παραστάσεις τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, απογευματινή στις 6.00 το απόγευμα βραδινή στις 9.00 μ.μ. Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για τη θεατρική περίοδο 2010 – 2011, φιλοξενεί την παράσταση που έκανε πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 6 Οκτωβρίου 2010 με μεγάλη επιτυχία και με αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, συνεχίστηκε έως τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η μεγάλη αυτή επιτυχία, οδήγησε τους παραγωγούς στην απόφαση να ακολουθήσει το έργο περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις με θεατρόφιλο κοινό και υποδομή να φιλοξενήσουν τη συγκεκριμένη παραγωγή.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του έργου ερμηνεύουν ο Νίκος Ψαρράς και η Νικολέτα Βλαβιανού. Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση του Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της Λίλλυ Μελεμέ, σκηνικά – κοστούμια της Νατάσας Παπαστεργίου, φωτισμούς Μελίνας Μάσχα και επιμέλεια κίνησης της Μόνικα Κολοκοτρώνη. Έργο γραμμένο το 1997 αναφέρεται στις αρχές του 20ου αιώνα και η συγγραφέας κατορθώνει να χτίσει μεθοδικά μια απίστευτα κωμική, αλλά ταυτόχρονα και μια συναρπαστική ερωτική ιστορία, γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση. Ένα παιχνίδι μοιραίο, επικίνδυνο, μα κυρίως ανατρεπτικό και ένα τέλος που κόβει την ανάσα…Ο Τζώρτζ Λαβ (Love), επαγγελματίας εραστής που αναζητά το κατάλληλο θύμα, και η Αδελαϊδα Πίντσιν, μια ασήμαντη καπελού που περιμένει τον πρίγκιπα του παραμυθιού, θα συναντηθούν τυχαία μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη, και η συνάντηση αυτή θα αλλάξει όλη τους τη ζωή. Ποιος θα υπερισχύσει τελικά σ΄ αυτό το αιώνιο και αρχετυπικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι; Του αρσενικού με το θηλυκό;

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου, συμφώνησε με τους συντελεστές της παραγωγής να περιοριστεί η τιμή του εισιτηρίου στα 15 ευρώ ως γενική είσοδο και στα 10 ευρώ για τους ανέργους και τους πολυτέκνους. Η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από το Ταμείο του Αχίλλειου, 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Κατά τις ημέρες των παραστάσεων, η προπώληση πραγματοποιείται τα πρωινά 11-1 από το Ταμείο του Αχίλλειου, 24210 32818, ενώ τα απογεύματα 6-9, εισιτήρια προπωλούνται από το Ταμείο του Θεάτρου της Παλαιάς Ηλεκτρικής, 24210 78164.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου