ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφικό οδοιπορικό από τον Ομιλο ΠΑΝ

φωτογραφικό-οδοιπορικό-από-τον-ομιλο-828545

Δεκάδες φυσιολάτρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιστορικού ομίλου ΠΑΝ

Αφιερωμένο στις φυσιολατρικές διαδρομές και τις ομορφιές της Ελλάδας ήταν το φωτογραφικό οδοιπορικό από τον Κυριάκο Παπαγεωργίου που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Κυριαζή. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Φυσιολατρικός Ομιλος ΠΑΝ, που συμπληρώνει αισίως 85 χρόνια ζωής, παρουσία αρκετών φίλων της φύσης και της πεζοπορίας.

Η πρόεδρος του ιστορικού φυσιολατρικού ομίλου Γεωργία Χαραλαμπίδου ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι το δυναμικό του συλλόγου απαρτίζουν 1.500 μέλη και κάθε χρόνο ενεργοποιούνται περί τα 300 άτομα. Η ίδια ανέφερε επίσης ότι μέσω της συγκεκριμένης εκδήλωσης, και όσων θα ακολουθήσουν, αναδεικνύεται το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του Κυριάκου Παπαγεωργίου, ενώ κάλεσε τους φυσιολάτρεις, να ενταχθούν στις δράσεις που υλοποιούνται.

Ο κ. Παπαγεωργίου από την πλευρά του χαρακτήρισε «αισθητική φιλοσοφία πάνω στην οδοιπορία» τις φωτογραφικές παρουσιάσεις που πραγματοποιεί. «Θέλω να δείξω πως συνάπτεται το ελληνικό τοπίο με την ελληνική αφήγηση. Η παρουσίαση αφορά στο ελληνικό τοπίο και σε αυτό συνυπάρχουν οι δραστηριότητες του ΠΑΝΑ. Ο ΠΑΝ είναι ιδιαίτερα ζωντανός οργανισμός στην πόλη μας όσον αφορά τις εκδηλώσεις φυσιολατρικού ενδιαφέροντος», είπε.

Οι παριστάμενοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, απόλαυσαν μια ενδιαφέρουσα φωτογραφική περιήγηση, στον χώρο, τον χρόνο και το ανυπέρβλητο ελληνικό τοπίο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου