Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-10-29, 13:29:53
Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου στον Βόλο

Η Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με το διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Βόλου και το 7ο  Γυμνάσιο Βόλου, συνδιοργανώνουν το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στο Βόλο. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται με την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου.

Το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, απευθύνεται στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ περιλαμβάνεται και η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Μηνύματος & Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2019».

Το Φεστιβάλ ως εκπαιδευτικός θεσμός αποτελεί μία τριήμερη γιορτή γνωριμίας και συνεργασίας των σχολείων. Κύριος σκοπός του είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες να ανακαλύψουν τον κόσμο του ραδιοφώνου ως μέσου ενημέρωσης, έκφρασης και ψυχαγωγίας, μέσα από την υλοποίηση πρωτότυπων δραστηριοτήτων, τόσο κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όσο και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιηθεί στα σχολεία της Μαγνησίας ο επίσημος διαδικτυακός τόπος καθώς και το επίσημο φόρουμ υποστήριξης του Φεστιβάλ.

Πληροφορίες,  ερωτήσεις, διευκρινίσεις: europeanschoolradio.info@gmail.com υπόψη, Κώστα Αμυγδαλίτση, 1ο Ε.Κ. Βόλου & Ελπίδα Πανάγου, 7ο Γυμνάσιο Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=