ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγούδια ανατολής και δύσης

τραγούδια-ανατολής-και-δύσης-459736

Τα τραγούδια της ανατολής και της δύσης πρωταγωνιστούν στην μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10 το βράδυ στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη. Ο Κώστας Ζεμπίλας με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών, της Μαρίας Ζίφκου, του Γιώργου Σκουρολιάκου και του Νώντα Αδάμου, θα ταξιδέψουν το κοινό στα μονοπάτια της Ανατολής και της Δύσης. Η αρμονική συνύπαρξη του πιάνου με το ούτι, είναι εκείνο που εμπνέει τη ξεχωριστή αυτή μουσική διαδρομή από τον «Κεμάλ» στο «Μάνα μου Ελλάς». Οι γλυκιές μελωδίες του ακορντεόν, ενσωματώνονται γεμάτες αναμνήσεις από τον Χατζηδάκη στον Θεοδωράκη και από τον Μαρκόπουλο στον Ξαρχάκο. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ποτό.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν επίσης στον Πολυχώρο Τέχνης περιλαμβάνουν σήμερα στις 5:30 μ.μ. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις

12 μ. Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά, στις 7μμ εγκαινιάζεται ομαδική έκθεση εικαστικών, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η κοπή πίτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Βόλου και στις 3μμ Εργαστήρι Κλασικής Κιθάρας του Ωδείου Φουντούλη. Την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στις 5:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής για ενήλικες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην οδό Αντωνοπούλου 17, 1ος όροφος, ή στο τηλέφωνο 24210 24816, 9 π.μ. – 11 μ.μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου