ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού Βόλου με πολιτιστικούς φορείς

συνεργασία-της-διεύθυνσης-πολιτισμο-756175

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, για ακόμη μία χρονιά, βάσει της απόφασης 308/2018 του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, προσκαλεί µη κερδοσκοπικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία της πόλης και οργανωμένες ομάδες πολιτών με νομική μορφή, να καταθέσουν προτάσεις για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στις δραστηριότητές της, για τη νέα περίοδο 2018-2019.

Έχοντας ως βασική επιδίωξη την ανάπτυξη της πολιτιστικής δυναμικής και την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας, με όχημα τον πολιτισμό και την παράδοση και θεωρώντας δεδομένη τη σημασία της συμβολής φορέων με αναγνωρισμένη και σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, επιδιώκεται η συμμετοχή τους. Στόχος είναι η συνεργασία στην εκτέλεση προγραμμάτων ή μέτρων που αφορούν στους ακόλουθους τομείς: Δημιουργικές δραστηριότητες, δράσεις αξιοποίησης του ελευθέρου χρόνου, πολιτιστικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά μαθήματα για κάθε ηλικιακή ομάδα και ομαδικές δραστηριότητες που ενθαρρύνουν τον εθελοντισμό και τη δημιουργικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να καταθέσουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις. Όσες προτάσεις και δραστηριότητες πληρούν τις προϋποθέσεις και δύναται να ενταχθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό πλαίσιο, συνάδουν με το βασικό κορμό των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται από τον ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, αλλά δεν υλοποιούνται ήδη, πανομοιότυπα, από τα Τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού θα αξιολογηθούν θετικά.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς καλούνται να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. προσκομίζοντας απαραιτήτως τα εξής:

Συμπληρωμένη αίτηση η οποία θα χορηγηθεί από τα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού, στο κτίριο του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως, Ν. Ιωνία) ή θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. (https://doepap.gr/).

Το ισχύον καταστατικό του κάθε φορέα από το οποίο προκύπτει η νομική του μορφή και οι σκοποί του.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού, τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρες 10.00 – 13.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421082870.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου