ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η διαχρονική «Ανδρομάχη»

η-διαχρονική-ανδρομάχη-778738

Η παράσταση του θεάτρου «Αιχμή» στο θέατρο «Τζένη» στην Τσαγκαράδα του Πηλίου

Στο Πήλιο, το βουνό των θεών και του κάλλους, ζωντανεύει το Σάββατο11 Αυγούστου στις 9.15μ.μ. η ιστορία του Πηλέα και της Θέτιδας, η «Ανδρομάχη» του Ευριπίδη, από το θέατρο «Αιχμή», που όπως κάθε χρόνο παρουσιάζει τη δουλειά του στο φιλόξενο θέατρο «Τζένη», που δημιούργησε στην Τσαγκαράδα με αγάπη και σεβασμό στον χώρο και στο περιβάλλον, ο ιδιοκτήτης του Νίνο Ανερίκης.

Ετσι λοιπόν η Φωτεινή Φιλοσόφου και ο Γιάννης Νικολαΐδης, οι δημιουργοί του θεάτρου «Αιχμή», θα είναι εκεί και για το φετινό προσκύνημα στο Πήλιο. Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη, μετάφραση Κώστα Πολιτόπουλου, σκηνικά Γρηγόρη Ριζόπουλου, κοστούμια Ολγας Σχοινά, μουσική επιμέλεια Στέφανου Νικολαΐδη, φωτισμοί Στέφανου Κεραμιδά.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Φωτεινή Φιλοσόφου, Γιάννης Νικολαΐδης, Κώστας Κλάδης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χριστίνα Σιώμου, Βούλα Κώστα.

Την παράσταση οργανώνει ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, όπως κάθε χρόνο, προσφέροντας ποιοτικό θέατρο στους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Alekas House» και στο κατάστημα δώρων «Αμαδρυάς».

Τιμές 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ είσοδος στο ταμείο του θεάτρου. Επίσης μειωμένα εισιτήρια στο viva.gr και πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944366784.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου