ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Δεληγεώργεια 2018»

πολιτιστικές-εκδηλώσεις-δεληγεώργε-818357

Με μια ακόμη εκδήλωση συνεχίστηκε ο θερινός κύκλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Δεληγεώργεια 2018». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις όπως κοινωνικές, καλλιτεχνικές και επιστημονικές. Λόγω της επικρατούσας οικονομικής κρίσης το Ίδρυμα σ’ αυτές τις εκδηλώσεις έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στον κοινωνικό τομέα. Με αυτό το πνεύμα προγραμματίστηκε να παρατίθεται κάθε Κυριακή μπουφές στον προαύλιο χώρο των ναών.

Την περασμένη Κυριακή έγινε με τη παράθεση γεύματος στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή στον Ι.Ν. της Μεταμορφώσεως. Ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Σεραφείμ ανεφέρθη εις την προσφορά γενικά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Δεληγεώργη» εις τον κοινωνικό τομέα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του.

Κατόπιν ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Νικόλας Δεληγεώργης, απεύθυνε χαιρετισμό προς το εκκλησίασμα καλώντας το να τιμήσει τον μπουφέ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ναού, όπου ο ίδιος με τη σύζυγό του Σοφία προσέφεραν τα εδέσματα, κι ο κόσμος με τη σειρά του εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου