ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβολή εκδήλωσης λόγω του θανάτου της Ελενας Στεργιόπουλου

αναβολή-εκδήλωσης-λόγω-του-θανάτου-τη-19609

Αναβάλλεται το αφιέρωμα στη μητέρα που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 13 Μαΐου με πρωτοβουλία του Συλλόγου για τη διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κ. Λεχωνίων, λόγω του απροσδόκητου θανάτου της Ελενας Στεργιόπουλου, η οποία ήταν μέλος του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου, Βίκυ Τσεκούρα, υπογραμμίζεται ότι: «Ο Σύλλογος για τη διάδοση της Ελληνικής παράδοσης Κ. Λεχωνίων από το 1999 με μεγάλη αγάπη διοργανώνει την μουσικοχορευτική παράσταση προς τιμήν της Μητέρας «Μητέρα – Η συνέχεια της δημιουργίας».

Είναι μια τιμή στη μνήμη των γυναικών που πέρασαν από τον σύλλογό μας και άφησαν το δικό τους λιθαράκι για να γίνεται ολοένα και καλύτερος ο σύλλογος και να πετυχαίνει τους στόχους του. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου, και τη μουσική επιμέλεια έχει πάντα το συγκρότημα «Διπλοπενιές». Δυστυχώς λόγω του απροσδόκητου και άδικου θανάτου της χορεύτριάς μας και φίλης Ελενας Στεργιόπουλου, μόλις στα 52 της χρόνια, αναβάλλει την προγραμματισμένη συναυλία για τη γιορτή της μητέρας την Κυριακή 13-5.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λίγο αργότερα και θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη αυτής της γελαστής γυναίκας, που δεν είχε λείψει ποτέ από αυτήν την παράσταση… αλλά θα απουσιάζει από εφέτος… Θα ενημερώσουμε όταν θα είμαστε λιγότερο λυπημένοι και περισσότερο έτοιμοι, να διοργανώσουμε μια συναυλία αντάξιά της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου