ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτιστική εξόρμηση της Μικτής Χορωδίας Ν. Αγχιάλου

πολιτιστική-εξόρμηση-της-μικτής-χορω-22316

Η Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου εμφανίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στο 19° Χορωδιακό Φεστιβάλ Λιτόχωρου, το Σάββατο 5 Μαΐου.

Η Τετράφωνική Μικτή Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα σε εμφανίσεις και συμμετοχές, λόγω και της αλλαγής μαέστρου, επανήλθε στο χορωδιακό προσκήνιο με μία ακόμη επιτυχημένη εμφάνιση, με την νέα διεύθυνση της μαέστρου κας Μαριάννας Σαμαρτζή.

Πρόκειται για το 19° Χορωδιακό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε από την χορωδία Λιτόχωρου, στην κατάμεστη αίθουσα του «Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου».

Το κοινό ιδιαίτερα θερμό, και με ενθουσιασμό συνόδευε με ρυθμικά χειροκροτήματα την Χορωδία μας κατά τη διάρκεια ερμηνείας του προγράμματος μας, καθώς κατάφερε με τη ζωντάνια της να το ξεσηκώσει. Στο τέλος, ακολούθησε η απονομή και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τους οικοδεσπότες, με την υπόσχεση να ανταμωθούμε πάλι μουσικά και στον τόπο μας.

Το πρόγραμμα της χορωδίας, περιλάμβανε αγαπημένα έργα ελλήνων συνθετών, όπως Πλέσσα, Χατζηνάσιου, Νικολόπουλου και Τσιτσάνη. Η συνοδεία της χορωδίας στο πιάνο από την πιανίστα Φρόσω Γαρδικλή ήταν καθοριστική στην επιτυχημένη εμφάνισή της.

Η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία Δημοτικής Ενότητας Ν. Αγχιάλου, συνεχίζει τις δράσεις της με αμείωτους ρυθμούς, προάγει τον πολιτισμό στην περιοχή της Αγχιάλου και ευρύτερα στη Μαγνησία, διοργανώνει το Σάββατο 2 Ιουνίου, το ετήσιο Χορωδιακό Φεστιβάλ της που αποτελεί πλέον θεσμό, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με τη συμμετοχή ακόμη τριών χορωδιών, ενώ ετοιμάζεται παράλληλα και για άλλες σημαντικές εμφανίσεις και διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου