ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ολα είναι όμορφα» στη μουσική δημιουργία

ολα-είναι-όμορφα-στη-μουσική-δημιου-37525

Το νέο τραγούδι που υπογράφει ο Βολιώτης τραγουδοποιός Νίκος Μεργιαλής και συμμετέχει φιλικά ο Νίκος Ζιώγαλας, τιτλοφορείται «Ολα είναι όμορφα» και είναι ένα «αισιόδοξο» τραγούδι, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Ο Νίκος Μεργιαλής είναι ο ιδρυτής και τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μουσικοί Ιχνηλάτες».

Το 2008 υπέγραψε με τους στίχους , τη μουσική και την ερμηνεία του, το 1ο άλμπουμ των Μουσικών Ιχνηλατών «Είμαι ό,τι δεν είμαι», στην παρουσίαση του οποίου συμμετείχε και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε το δεύτερο άλμπουμ με τους «Μουσικούς Ιχνηλάτες» και τίτλο «Άρχισε να φυσά» που συμπεριλαμβάνει 11 τραγούδια σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Νίκου Μεργιαλή.

Η τρίτη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ζωής Ημερολόγια» περιλαμβάνει δέκα τραγούδια και εκδόθηκε στα τέλη του 2015. Στο ομότιτλο τραγούδι συμμετέχει ο Γιάννης Μήτσης από τα «Ξύλινα σπαθιά» και σε μία «αέρινη» μπαλάντα ο βιρτουόζος του είδους Βασίλης Καζούλλης. Επίσης συμπεριλαμβάνονται 2 μελοποιημένα ποιήματα της Μαρίας Παναγιωτίδου από τη συλλογή της «Εικονοπλασίες».

Εκτός της δικής του δημιουργικής καλλιτεχνικής πορείας ο Νίκος Μεργιαλής συμμετείχε ως δημιουργός και στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μαρίας Γουρζή «Ζωή που τρέχει» υπογράφοντας τους στίχους 4 τραγουδιών.

Η νέα δισκογραφική δουλειά φέρει τον τίτλο «Ολα είναι όμορφα» και η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του Νίκου Ζιώγαλα, στο ομότιτλο τραγούδι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου