ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική συνάντηση στο Βόλο

μουσική-συνάντηση-στο-βόλο-482040

Ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθούν εντός της εβδομάδας στη μουσική σκηνή του Old Town.

Το ξεκίνημα γίνεται την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στις 10.30 το βράδυ, οπότε και θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση με τίτλο «Δυο Πιάνα – Δυο Φωνές» και πρωταγωνιστές την γνώριμη ερμηνεύτρια αγαπημένων επιτυχιών την Σοφία Βόσσου που για πρώτη φορά επισκέπτεται την πόλη μας και τον ταλαντούχο Τάσο Καλαφάτη.

Η πολυπράγμων Σοφία Βόσσου είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, καθηγήτρια μουσικής, ραδιοφωνική και τηλεοπτική παραγωγός. Τα τελευταία χρόνια απέχει από τη δισκογραφία ενώ η επιστροφή της στην δισκογραφία έγινε τον Ιούλιο του 2010 με ένα καλοκαιρινό τραγούδι σε συνεργασία με το συγκρότημα «Μπλαζέ» (Blasé) με τίτλο «Εσύ». O Τάσος Καλαφάτης έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές κι έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις κι έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τον Μίμη Πλέσσα, τον Λάκη Παπά, τον Γιώργο Ζωγράφο κ.α.

Οι εμφανίσεις γνωστών ερμηνευτών συνεχίζονται με τον Διονύση Τσακνή και την παρέα του το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην ίδια μουσική σκηνή στις 11.30 το βράδυ. Ο Διονύσης μετά την μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει το πρόγραμμα του και αυτό το χειμώνα. Στις φετινές του εμφανίσεις οι πολυάριθμοι φίλοι του έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, τραγούδια δικά του αλλά και φίλων του από την κυκλοφορία του δίσκου του «Οι φίλοι μου κι εγώ» με κομμάτια όπως ο «Λήσταρχος Νταβέλης» και η «Βουτιά» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Μαζί του εμφανίζονται ο MC YINKA, γνωστός από τη συνεργασία του με Φίλιππο Πλιάτσικα και η νέα, πολύ αξιόλογη τραγουδίστρια Κασσιανή Λειψάκη. Το Old Town βρίσκεται στην οδό Παγασών 25 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 24210.34000.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου