ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εξόρμηση της Χορωδίας Αγριάς

εξόρμηση-της-χορωδίας-αγριάς-143045

Την πρώτη της χορωδιακή αποστολή θα πραγματοποιήσει για τη φετινή χρονιά η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς του Δήμου Βόλου, στην Καλή Σκύδρας, μετά από πρόσκληση του Φιλοπρόοδου Μορφωτικού Συλλόγου Καλής. Ο τοπικός σύλλογος διοργανώνει διήμερη χορωδιακή συνάντηση στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών με τη συμμετοχή χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα. Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Καλής Σκύδρας, οι φίλοι της χορωδιακής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μουσικά στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και το Ιόνιο Πέλαγος.

Η Μικτή Χορωδία Δ.Ε. Αγριάς, η Χορωδία Σουρωτής, η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων, η Χορωδία Μαγουλάδων Κέρκυρας και οι Χορωδία Αυλιωτών Κέρκυρας, με τη συνοδεία της Κερκυραϊκής Μαντολινάτας, ευελπιστούν να ομορφύνουν το κυριακάτικο πρωινό των ακροατών αυτής της μουσικής συνάντησης.

Τη χορωδία Αγριάς διευθύνει ο μαέστρος της Βλάσης Μαστρογιάννης. Στο πιάνο συνοδεύει η Ζέφη Κατσαρού. Σολίστ η Μάρω Σταμοπούλου. Τη χορωδία θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγριάς Δημήτρης Στέλλος και μέλη του Σωματείου «Φίλοι Μικτής Χορωδίας Αγριάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου