Παραμύθια για μεγάλους από τη Μάρω Αισώπου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-01-20, 17:43:28
Η πολυτάλαντη Μάρω Αισώπου
Παραμύθια για μεγάλους από τη Μάρω Αισώπου

Αφήγηση παραμυθιών για ενήλικες πραγματοποιείται από τη Μάρω Αισώπου σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 20.00 στον χώρο της La petite Cantine, «γιατί τα παραμύθια δεν είναι μόνο για παιδιά», όπως υπογραμμίζει η ίδια.

Η Μάρω Αισώπου, γνωστή για το συγγραφικό της ταλέντο και τις ευαισθησίες της, άφησε για λίγο τους μικρούς της φίλους και φέρνει το κόκκινο κουβάρι της στον φιλόξενο χώρο της La Petite Cantine, για να το ξετυλίξει ως μίτο μαζί με τους «μεγάλους» στο ταξίδι της εξερεύνησης του λαβύρινθου μέσα μας. Γιατί μέσα στα ψέματα των παραμυθιών κρύβονται οι πιο μεγάλες αλήθειες, όπως συνηθίζει να λέει η ίδια.

Η πολυτάλαντη Μάρω Αισώπου, μητέρα τριών παιδιών, με ανεξάντλητες κοινωνικές ευαισθησίες, αντιμετωπίζει την κάθε μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία, χαρίζοντας στους γύρω της ανάλογα συναισθήματα. Συγγραφέας με αξιόλογη παρουσία και ποικίλες δράσεις, εκφράζει το πολύπλευρο ταλέντο της με πολύ δημιουργικό τρόπο.

Οι φίλοι των παραμυθιών καλούνται να προσέλθουν στις 19.00 για να αρχίσει η εκδήλωση στις 20.00. Το La petite Cantine βρίσκεται Πυράσσου 12, έναντι Καμάρων, στα Παλαιά Βόλου, και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421037109.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=