ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού

κέντρο-μικρασιατικού-πολιτισμού-152259

Ονειρο ετών αποτελεί για την Εστία Μικρασιατών «Ιωνες» το Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, το οποίο κυριάρχησε και στην κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Souipas Palace, την προηγούμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου.

Ενα κυριακάτικο μεσημέρι γεμάτο με αρώματα από τις αλησμόνητες πατρίδες πέρασαν Ίωνες και φιλίωνες που διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια ζεστή -όπως πάντα- ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές και χαμόγελα. Ενα μικρασιατικό γλέντι στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι μικροί χορευτές της Εστίας, που εντυπωσίασαν με τον ρυθμό και τη χάρη τους.

Την πίτα ευλόγησαν ιερείς από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, η πρόεδρος Άννα Πετσιάβα ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά» εκ μέρους των μελών του Δ.Σ, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, έκανε να ανθίσουν πολλά χαμόγελα στα χείλη των παρευρισκομένων, καθώς ανέφερε ότι το έργο της ανέγερσης Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού της Εστίας βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και απόδοση τιμητικών διπλωμάτων σε όλα τα διατελέσαντα μέλη των Δ.Σ., τα οποία προσέφεραν κατά το παρελθόν με αγάπη και μεράκι τις υπηρεσίες τους στην Εστία.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Δέσποινα Κότογλου, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης, η προϊσταμένη των ΓΑΚ Μαγνησίας Αννίτα Πρασσά καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων που μοιράστηκαν τη χαρά της γιορτινής εκδήλωσης.

Μέλη και φίλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου