ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεχωριστή γιορτή για παιδιά

ξεχωριστή-γιορτή-για-παιδιά-188577

Ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Φόρουμ και απευθυνόταν αποκλειστικά στα παιδιά. Στα παιδιά της ΕΠΕΠΑΠ, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ, του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», των Μάγνητων Τυφλών και του Σωματείου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ».

Για την πραγματοποίηση της γιορτής συνεργάστηκαν με τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου η εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Ελλη Σαμουηλίδη, η Κουζίνα Αλληλεγγύης με την Αγγελική Ιωαννίτη και η Λέσχη Εθελοντών Βόλου με εκπρόσωπο τον Πέτρο Γαβαλά. Μεγάλη ήταν επίσης η προσφορά του Μιλτιάδη Μουστακαλή, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα και την υπηρεσία εξυπηρέτησης των καλεσμένων.

Τις εντυπώσεις, όμως, έκλεψαν οι υπέροχες χορωδίες του συλλόγου «Εγγλεζονήσι» και των εκπαιδευτικών, που έψαλαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με εξαιρετική επιτυχία , υπό την διεύθυνση της μαέστρου Στάσα Τζάλα. Τη γιορτή σφράγισε με την παρουσία του ο Αη Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος, γονείς και φίλοι των παιδιών και το κλίμα ήταν εορταστικό και πολύ συγκινητικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου