ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σήμερα στην πλατεία Χρυσοχοΐδη

χριστουγεννιάτικα-κάλαντα-σήμερα-στ-190321

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο στο Πολιτιστικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου Βόλου, στην πλατεία Χρυσοχοΐδη, σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.

Τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους χορούς και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, και θεατρικά δρώμενα υπό την καθοδήγηση των κ.κ. Γκογκινούδη Μαρίας και Τσιγγινούδη Σταυρούλας. Ο Αγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά και η βραδιά θα συνεχιστεί με γλέντι, παρέα για μικρούς και μεγάλους, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και ενόψει των εορταστικών ημερών, η προσφορά ειδών διατροφής μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Βόλου είναι σημαντική. «Ο καθένας μπορεί να προσφέρει ό,τι επιθυμεί, καθώς και το λίγο για κάποιους είναι πολύ για κάποιους συνανθρώπους μας», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου