ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Volume Festival στον Τσαλαπάτα

volume-festival-στον-τσαλαπάτα-489331

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Volume Festival που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στην αίθουσα Gold Star στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα. Αγαπημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, θα εμφανιστούν ζωντανά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης που υπογράφεται από την Plenty Projects σε συνεργασία με την Demo Mode. Συγκεκριμένα απόψε θα εμφανιστούν οι: Μόνικα, The burger project, οι Blue Jazz Fiction και οι Pig in a Poke. Αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου έχουν σειρά οι: Γιάννης Αγγελάκας 3, 63 High, Ska bangles και Inner Sleeves.

Η Μόνικα, η μεγαλύτερη ελπίδα της εγχώριας σκηνής έχει γίνει γνωστή με το μικρό της όνομα στο κοινό και έχει αγαπηθεί από την πρώτη δουλειά της όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Με ακουστικά τραγούδια και αγγλικό στίχο σαγηνεύει κάθε φορά στις σπάνιες εμφανίσεις της. Ο Γιάννης Αγγελάκας 3, ο τραγουδιστής μιας εναλλακτικής γενιάς και ηγετική μορφή από τις «Τρύπες» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Γιάννης Αγγελάκας, με το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα και τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα και στα ηλεκτρονικά είναι έτοιμοι να απογειώσουν το κοινό της περιοχής.

Μαζί τους, το πρόγραμμα πλαισιώνουν σχήματα που έχουν ήδη εκτιμηθεί, καθώς και συγκροτήματα της περιοχής: Οι Βurger Project, η πιο «διασκευαστική μπάντα» της Ελλάδας, συγκινεί και διασκεδάζει την πραγματικότητα με ροκ, ska, Balkan και jazz διασκευές, έρχονται να επιβεβαιώσουν τους στενούς δεσμούς με το Βόλο την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, την ημέρα που θα εμφανιστούν νωρίτερα οι φιλόδοξοι «Pig In a Poke» σε εναλλακτικό ήχο και οι ταλαντούχες Blue Jazz Fiction, που πλέον εξαπλώνουν παντού τη μουσική τους. Στις 27 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν επίσης οι δημοφιλείς 63 High, σε ταιριαστό ska punk μοτίβο, ενώ οι Ska Bangies κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς που θυμίζουν Τζαμάικα. Τη βραδιά που ξεκινάει στις 9μμ. ακριβώς «ανοίγουν» οι ντόπιοι Ιnner Sleeves.

Οι πύλες ανοίγουν στις 20:00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 15 ευρώ στην είσοδο, 13 ευρώ η προπώληση (μέχρι και σήμερα 26η Οκτωβρίου) και 25 ευρώ το εισιτήριο δύο ημερών σε περιορισμένο όμως αριθμό. Τα σημεία προπώλησης είναι: Public Bόλου (Κονταράτου και Όγλ), καταστήματα Seven videonet, Αβαείο (Λαχανά 1, Παλαιά) και Κουρσάρος (Ιάσονος 123 με Γκλαβάνη).

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου