ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιορτινή συναυλία στο «ΕΛΛΗ’ς»

γιορτινή-συναυλία-στο-ελλης-202053

Χριστούγεννα με άρωμα Βιέννης στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ, στο «ΕΛΛΗ’ς» coffe bar. Το μουσικό σύνολο «Ιαμβος» με τους Κωνσταντίνο Γράβο, τρομπέτα, Ζαφειρούλα Χαντή, τσέλο, Σέβη Μαζέρα – Μάμαλη, πιάνο, θα ταξιδέψουν τους παριστάμενους με ονειρεμένες μελωδίες στο παραμύθι των Χριστουγέννων.

Τα μέλη του «Ιαμβου» είναι διπλωματούχοι σολίστ με πολύ καλές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στον τομέα της επιστήμης της Μουσικολογίας και των Ανώτερων Θεωρητικών.

Στο ενεργητικό τους έχουν ατομικά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς, συμπράξεις σαν σολίστ με ορχήστρες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με διάφορα σύνολα μουσικής δωματίου, κάποιων από τα οποία είναι ιδρυτικά μέλη. Έχοντας ως βάση την πόλη του Βόλου, ζουν και διδάσκουν στο Μουσικό Σχολείο του Βόλου, σε σχολεία και ωδεία της πόλης.

Το Μουσικό Σύνολο «Ίαμβος» έχει εμφανιστεί σε πολιτιστικές διοργανώσεις και συνέδρια σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε επετειακές εκδηλώσεις, και κατά καιρούς κάνει ειδικά αφιερώματα σε μεγάλες διεθνείς μουσικές προσωπικότητες. Το ΕΛΛΗ’ς coffee bar βρίσκεται στη διεύθυνση Γκλαβάνη 29, με τηλέφωνο 2421403042.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου