ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης στη Νέα Αγχίαλο

μουσική-βραδιά-κοινωνικής-αλληλεγγύ-210382

Bραδιά αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 7.30μμ στην ταβέρνα «Δαίδαλος» της Νέας Αγχιάλου, η οποία οργανώνεται αδιαλείπτως τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Όσοι παραβρεθούν θα διασκεδάσουν με όλα τα είδη μουσικής, καθώς στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμμετέχουν καλλιτέχνες της Νέας Αγχιάλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι παλιοί μουσικοί κα τραγουδιστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και πιο νέοι που τώρα κάνουν τα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα.

Θα εμφανιστούν αφιλοκερδώς οι: Αιμονιώτης Βασίλης, Ακρίβος Ιωάννης, Αλασωνίτη Χριστίνα, Βαφίνης Αντώνης, Βούζας Θωμάς, Γαρέφης Ηλίας, Γεβίκης Κώστας, Καλατζής Γιάννης, Καραδήμας Δημήτρης, Κόκκινος Τζίνο, Κόκκινος Τόλης, Κρεμαστάς Νότης, Κυρίτση Εύη, Λάζογλου Γιώργος, Μακρής Κώστας, Μαυρογένης Παναγιώτης, Μουτζούρης Στέλιος, Μπούτλας Χρήστος, Πάγκαλος Γιώργος, Πάγκαλου Qorri Aida, Πάτρας Γιάννης, Πιράς Πατρίτσια, Ρέτσος Φίλιππος, Σταμούλης Γιώργος, Σταυράκη Χαρά, Τελκή Έφη, Τζάερλης Φάνης, Τζουμερκιώτης Δημήτρης, Φυτιλή Βάσω. Ηχητικά και ηχοληψία ο Μίλτος Λασκαρίδης. Στην καλλιτεχνική επιμέλεια οι Τόλης Κόκκινος και Γιώργος Πάγκαλος.

Οι διοργανωτές περιμένουν στην είσοδο της ταβέρνας «Δαίδαλος»: «Ολο τον κόσμο της περιοχής μας, με τρόφιμα μακράς διάρκειας που μπορεί ο καθένας να προσφέρει, για ανακούφιση αδυνάμων συμπολιτών μας και για τροφοδοσία του κοινωνικού μας παντοπωλείου». Για όσους επιθυμούν, θα ακολουθήσει η βραδιά διασκέδασης, με δωρεάν προσφορά μικροεδεσμάτων (τυροπιτοειδών, ξηρών καρπών και φρούτων) από τους οργανωτές συλλόγους και με συμβολικό αντίτιμο εισόδου 2 ευρώ, με το οποίο προσφέρεται ένα αναψυκτικό, νερό κλπ, ενώ μέρος του ποσού αυτού θα χρησιμεύσει για την αγορά και νωπών προϊόντων. Τα επιπλέον ποτά και εδέσματα που θα καταναλωθούν, θα είναι σε συμβολικά χαμηλές τιμές, χάρη στην ευγενική προσφορά της διεύθυνσης της ταβέρνας.

Διοργανωτές είναι οι Σύλλογοι: Αθλητικός Ομιλος «ΠΥΡΑΣΟΣ», Αθλητικός Σύλλογος «ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ», Ενωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ», Ορειβατικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου, Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ», Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, Σύλλογος Οξυωτών και Φιλοπρόοδος Σύλλογος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου