ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτες δημιουργοί παρουσιάζουν

βολιώτες-δημιουργοί-παρουσιάζουν-492172

Ενδυματολογικές δημιουργίες των μαθητών και αποφοίτων του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου θα παρουσιαστούν αύριο στις 3.30 μ.μ. στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του αφιερώματος στις ελληνικές σχολές μόδας, που κλείνει την διοργάνωση του «Athens Fashion Week» στην Αθήνα. Οι μαθητές και οι απόφοιτοι – επαγγελματίες οι περισσότεροι – του ΔΙΕΚ, δέχθηκαν με ενθουσιασμό το κάλεσμα της διοργανώτριας εταιρείας και προετοιμάζονται πυρετωδώς, για να δείξουν τον καλύτερο και δημιουργικότερο εαυτό τους στις πασαρέλες της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Η συγκεκριμένη εμπειρία, μαζί με τις εκπαιδευτικές εκδρομές σε ανάλογες εκδηλώσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και η συμμετοχή των μαθητών σε προγράμματα «ανταλλαγής γνώσεων» με σχολές της Τσεχίας, Φινλανδίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, κτλ. – θα προσθέσει ακόμη ένα « λιθαράκι» γνώσης σε όλους – σπουδαστές κι εκπαιδευτές- που εδώ και μια εικοσαετία προσπαθούν να ενισχύουν με διάφορους τρόπους την καλύτερη δυνατή λειτουργία του τμήματος.

Όπως είναι γνωστό, στο Τμήμα Ενδυματολογίας, όπως και στις άλλες ειδικότητες του Δημοτικού ΙΕΚ (Τεχνικός Κεραμικής Τέχνης, Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος, Τεχνικός Συντήρησης Έργων Τέχνης, Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας, Τεχνικός Διακόσμησης, Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης, Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας), υπάρχει πολύ μεγάλη προσέλευση σπουδαστών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, γεγονός που υπογραμμίζει την απήχηση του εκπαιδευτικού έργου που επιτελείται.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου