ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργώ και παρασκευάζω… τραγουδώντας

δημιουργώ-και-παρασκευάζω-τραγουδώ-264866

Δημιουργικά τμήματα, «οι παρέες μας», δραστηριοποιούνται στα Κοινωνικά Κέντρα της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και αποτελούνται από ενήλικες και παιδιά που απασχολούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους συμμετέχοντας με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς, παρακολουθώντας διάφορες δραστηριότητες.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν χορωδιακά τμήματα (παιδιών και ενηλίκων), ζωγραφική, εργαστήρια: σχεδίου πατρόν, αναπαλαίωσης ενδυμάτων και αντικειμένων, κ.ά.

Παράλληλα δημιουργείται το εργαστήριο «παρασκευάζω με την Παρασκευή Τουλούπη», που περιλαμβάνει σχέδιο και ζωγραφική, ζωγραφική σε γυαλί, σε παλιά παράθυρα, καθρέφτες, μπουκάλια, κ.ά., κατασκευή κοσμημάτων από φυσικά υλικά, όπως κοχύλια, καρπούς, φύλλα κ.ά., παρασκευή θεραπευτικών και καλλυντικών προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο βότανα και ανάπτυξη όποιας άλλης έμπνευσης….

Μια δραστηριότητα λοιπόν ιδιαίτερα καλλιτεχνική! Την ιδέα είχε η Παρασκευή Τουλούπη, ζωγράφος, συνεργάτης των Δημιουργικών Τμημάτων, και στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου (πλατεία Χρυσοχοΐδη) πραγματοποιούνται οι δημιουργικές συναντήσεις της «παρέας» της, κάθε Πέμπτη και ώρες από 6μ.μ.- 8μ.μ.

Οι εγγραφές συνεχίζονται, και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 3:30μ.μ. έως και 6:30μ.μ. στην αίθουσα των Δημιουργικών Τμημάτων, στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου ή στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6984144780.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου