ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση δύο δημιουργών

συνάντηση-δύο-δημιουργών-485800

Συναυλία με το Θάνο Μικρούτσικο και το Χρήστο Θηβαίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας. Ένας από του σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες συναντά επί σκηνής έναν ιδιαίτερο εκπρόσωπο της γενιάς των τραγουδοποιών. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος πρωταγωνιστούν σε ένα δίωρο ακουστικό πρόγραμμα με τα ομορφότερα τραγούδια τους και τις καλύτερες στιγμές του ρεπερτορίου τους. Οι δύο κορυφαίοι δημιουργοί θα παρουσιάσουν τραγούδια επιλεγμένα με προσοχή από το «Ανεμολόγιο» του Κώστα Τριπολίτη και τις «Μέρες Αδέσποτες» των «Συνήθων Υπόπτων» μέχρι τα «τραγούδια του Νίκου Καββαδία».
Όλα είναι επίκαιρα σε σχέση τις μέρες που ζούμε αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικά, αποτυπωμένα στην κυτταρική μνήμη των Ελλήνων. Τραγούδια πολυαγαπημένα, όπως το «Ερωτικό» (Πιρόγα), η «Μικρή Πατρίδα», οι «7 Νάνοι» αλλά και ο «Γορίλας», θα αποδοθούν τις μοναδικές μουσικές  υπογραφές του Θάνου Μικρούτσικου και του Χρήστου Θηβαίου. Με τον πρώτο στο πιάνο αλλά και σε συγκλονιστικές –όσο και σπάνιες– ερμηνείες, να εναλλάσσεται με το Χρήστο Θηβαίο και την ξεχωριστής εκφραστικότητας φωνή του. Από τη πρόγραμμα δεν λείπουν τα ντουέτα, που ενώνουν επί σκηνής δύο γενιές τόσο διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα τόσο ίδια αφοσιωμένες στο καλό ελληνικό τραγούδι.
 
Μαζί τους στα πνευστά, εμφανίζεται ο γνωστός σολίστας Θύμιος Παπαδόπουλος. Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ και το φοιτητικό εισιτήριο 15 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στο δισκοπωλείο «Classic», το dvd store «Casablanca», τον Μουσικό Οίκο Κεχαΐδη και το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου