ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δυο φωνές συναντιούνται στις Μηλιές

δυο-φωνές-συναντιούνται-στις-μηλιές-485882

Συναυλία των Γιάννη Κότσιρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Μηλεών, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Φιλιππίδεια 2010» που διοργανώνει ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών «Γρηγόριος Κωνσταντάς». Το τρένο του Πηλίου θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα από τα Ανω Λεχώνια για τις Μηλιές, προκειμένου να μεταφέρει το κοινό και όπως υπογραμμίζεται από την «Τραινοσέ» δεν υπάρχουν κενές θέσεις.
Οι δύο καλλιτέχνες, με βαρύ φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο και το πλούσιο ρεπερτόριό τους, σ’ έναν μαγευτικό χώρο, κατάλληλα φωτισμένο, στήνουν μια απολαυστική, ταξιδιάρικη, συναυλιακή, μουσική γιορτή, που την συμπληρώνει η παρουσία του τρένου. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, τραγουδάει όπως μιλάει. Με εκρήξεις, σκληρά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Φέρνει στην σκηνή μια αφοπλιστική ειλικρίνεια και μοναδικές μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μια μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση. Ο Γιάννης Κότσιρας, αντίστοιχα, ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με τον ροκ ήχο, με το έντεχνο αλλά και το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερές του στιγμές, πάντα με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο, χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει.
Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο δισκοπωλείο «Classic», Ερμού 189 Βόλος και στα καταστήματα των Μηλεών. Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6973327998, 6973431572, 6972178754.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου