ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος»

με-επιτυχία-ο-ετήσιος-χορός-του-πολιτι-532152

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο «Στέκι του Καλτσά», πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος».

Φίλοι από την Αγχίαλο και από άλλες περιοχές καθώς και τα μέλη του Αθλητικού Τμήματος του Συλλόγου που επιμελείται η γυμνάστρια κ. Δέσποινα Μωραΐτου τίμησαν με την παρουσία τους και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη συνοδεία της ορχήστρας του Καλτσά, αλλά και της Ροδίτικης ορχήστρας του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος” που παρευρέθηκε στην εκδήλωση προσθέτοντας ζωντάνια στην γιορτινή συνεύρεση.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα Χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου «Νέα Αγχίαλος» που επιμελείται και καθοδηγεί ο χοροδιδάσκαλος κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Βόλου κ.Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Βόλου κ.Ανδρέας Ζέρβας, ο πρόεδρος του Αγροτικού Παραγωγικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» κ.Γιάννης Κίτσιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Βόλου κ. Γιάννης Μόσδρομος,

-ο Διευθυντής του Βαρνάλειου Δημοτικού σχολείου κ. Ηρακλής Τσέλιος , ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Α.Ρ. κ. Ιωάννης Μηνούδης ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΑΡ κ. Ιωάννης Λουλούδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Φιλιππούπολης Λάρισας κ. Ντίνος Μοσχίδης καθώς και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, αντιπροσωπεία της ομάδας του Πυράσσου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου, -και τέλος, η αποστολή του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής Ρόδου “Η Πρόοδος”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου