ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η 1η χειμερινή συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων

η-1η-χειμερινή-συνάντηση-χορευτικών-συ-534544

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Βόλο η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων, με τη συμμετοχή έξι συλλόγων και των χορευτών τους.

Η συμμετοχή του κόσμου και το άρτιο αποτέλεσμα που προσέφεραν χορευτές από έξι καταξιωμένους συλλόγους ανέδειξε ως απόλυτα επιτυχημένη την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) καθιστώντας τη θεσμό με τη δέσμευση της επανάληψής της την επόμενη χρονιά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νέας Ιωνίας με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς έδωσαν το παρών χορευτές από διάφορα και διαφορετικά μέρη της χώρας.

Συγκεκριμένα στην πρώτη Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων συμμετείχαν: ο Χορευτικός Όμιλος Βόλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέα Αγχίαλος», Μ.Ε.Σ. Αρμενίου Λάρισας «Ο Άνθιμος Γαζής», το χορευτικό τμήμα της Ι. Μ. Δημητριάδος και ο Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής Ρόδου «Η Πρόοδος».

Η 1η Χειμερινή Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Συγκροτημάτων πραγματοποιήθηκε με τη διοργάνωση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου