ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι

πλούσιο-πολιτιστικό-καλοκαίρι-497036

Συνεχίζονται με επιτυχία και την συμμετοχή πλήθος κόσμου οι πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Μηλεών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου και τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το χορευτικό συγκρότημα από την αδελφοποιημένη κοινότητα Τριμίκλνης της επαρχίας Λεμεσού Κύπρου, που φιλοξένησε ο Δήμος Μηλεών από 17-22 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή 30 Ιουλίου και με ώρα έναρξης 9:30μ.μ., στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μηλεών διοργανώνει χορευτική βραδιά με την χορωδία "Άλμωπες" και τη συνοδεία παραδοσιακής Μακεδονικής ορχήστρας. (Οργάνωση Παραγωγής: Πάρης Ζίκος) ενώ το Σάββατο 31 Ιουλίου η ίδια χορωδία θα παρουσιαστεί στις 9.30 το βράδυ στην παραλία των Καλών Νερών-κεντρική προβλήτα όπως και την Κυριακή 1 Αυγούστου την ίδια ώρα.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα έναρξης 9:30μ.μ., στην Κάτω Γατζέα-λιμανάκι, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μηλεών διοργανώνει μουσική βραδιά με την Ορχήστρα του Πάνου Κόκκινου. (Οργάνωση Παραγωγής: Πάρης Ζίκος) και την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα έναρξης 8:30μ.μ., στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου στην Άνω Γατζέα, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μηλεών σε συνεργασία με το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού, διοργανώνουν Βραδιά Κιθάρας, με τους Πάρη Ζίκο και Δημήτρη Μαζαράκη.

Πολλές και εξαιρετικού ενδιαφέροντος είναι επίσης και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Πολιτιστικούς-Εξωραϊστικούς Συλλόγους.

Έντεχνες λαϊκές μουσικές βραδιές, βραδιές ροκ και τζαζ, φεστιβάλ, παραδοσιακά λαϊκά και θρησκευτικά πανηγύρια, θεατρικές παραστάσεις από ερασιτεχνικούς και επαγγελματικούς θιάσους, θέατρο σκιών, εμφάνιση παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, εκθέσεις ζωγραφικής, κεραμικής φωτογραφίας, οικοτεχνίας, συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό πολιτιστικών εκδηλώσεων, που ξεπερνά τα όρια του Δήμου και της Μαγνησίας, και δίνουν μια μοναδική δυναμική.

Πιο αναλυτικά ο Δήμος Μηλεών έχοντας ως αφετηρία την ύπαρξη βασικών υποδομών, ενός πλούσιου ιστορικού παρελθόντος και ενός θαυμάσιου φυσικού τοπίου, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα μέσα για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου