ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα χνάρια της μουσικής οι «Ιχνηλάτες»

στα-χνάρια-της-μουσικής-οι-ιχνηλάτες-498879

Με δεδομένη τη δυναμικότητα του χώρου και την «ιστορία» του οι Ιχνηλάτες πιάνουν λιμάνι στο Αργοναυτικό Πάρκο της Αφήσουν και κάνουν τη δική τους «μουσική απόβαση» με δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένες διασκευές άλλων αγαπημένων ερμηνευτών, το Σάββατο 24 Ιουλίου. Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες ξεκίνησαν δειλά τα βήματά τους πριν οκτώ χρόνια ενώ με τη σημερινή σύνθεση είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Στην πορεία τους (όπως όλα τα γκρουπ) έτυχαν αρκετών δυσκολιών αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν στα δύσκολα και καλλιτεχνικά και φιλικά.
Σημαντικές στιγμές στη ζωή του γκρουπ είναι η κυκλοφορία της πρώτης τους δουλειάς «Είμαι ό,τι δεν είμαι» που βρέθηκε στις προθήκες των δισκοπωλείων την πρωταπριλιά του 2009, η σύμπραξη τους με τον αγαπημένο τους ερμηνευτή Μίλτο Πασχαλίδη επίσης στα τέλη του ίδιου μήνα στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου και τα ανοίγματα μεγάλων καλοκαιρινών συναυλιών όπως του Σωκ. Μάλαμα στο «Φράγμα Παναγιώτικο» και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Είναι το μοναδικό γκρουπ στο Βόλο που κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να ολοκληρώσει επιτυχημένα σεζόν (Οκτώβριος-Μαΐος) στο Hayatt live stage. Ενώ οι προσπάθειες τους έχουν ολοκληρωθεί και ετοιμάζετε η κυκλοφορία της δεύτερης δουλειάς τους το ερχόμενο φθινόπωρο. «Μουσικοί Ιχνηλάτες» είναι ο Νίκος Μεργιαλής στο τραγούδι τη σύνθεση και τους στίχους του γκρουπ, ο Δημήτρης Δεμίρης στην ηλεκτρική κιθάρα, η Αντζελα Μπατίστα στο βιολί, ο Νέστορας Κόκκαλης στα τύμπανα, ο Νίκος Βαϊου στο μπάσσο και ο Χάρης Κεχαΐδης στα πλήκτρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου