ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποικίλα ηχοχρώματα στο Βόλο

ποικίλα-ηχοχρώματα-στο-βόλο-485882

Περισσότεροι από 250 καλλιτέχνες συμμετέχουν στον φετινό κύκλο εκδηλώσεων που συνθέτουν την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, έναν θεσμό που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ανθρώπων κάθε ηλικίας. Οι εκδηλώσεις που ξεκινούν την Παρασκευή 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 21 Ιουνίου, διοργανώνονται από το Δήμο Βόλου και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό σε συνεργασία με την Plenty Projects, ενώ υποστηρίζεται θεσμικά από την ΕΚΠΟΛ, το ΠΙΟΠ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την ΑΕΠΙ. Ενισχύοντας τη συμμετοχικότητα η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής καλεί όσους επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στο ανοικτό workshop κρουστών που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 18 Ιουνίου στην Αποθήκη του Τελωνείου Β’ στις 11:00 και θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση των συμμετεχόντων από κοινού με μέλη της ομάδας Batuca στην παραλία του Βόλου το Σάββατο 19 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών μπορούν να επικοινωνήσουν για να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] έως και την Τετάρτη 16 Ιουνίου.Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της μουσικής διοργανώνεται από το Δήμο Βόλου και τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό σε συνεργασία με την Plenty Projects, ενώ υποστηρίζεται θεσμικά από την ΕΚΠΟΛ, το ΠΙΟΠ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την ΑΕΠΙ
Φέτος ετοιμάζονται εννέα χώροι με συναυλίες, μουσικά δρώμενα και παράλληλες εκδηλώσεις δωρεάν για όλους, από την Παρασκευή 18 Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου. Σχήματα όπως «Imam Baildi», «Οne Drop Forward», «My Wet Calvin», «Modrec», Γιώργος Παλαμιώτης και Έλευσις, «Space Blankets» και «Cayetano & Dj Booker» θα εκπροσωπήσουν την ελληνική σκηνή παρέα με περιζήτητα σχήματα από το εξωτερικό όπως τους «Scroobius Pip vs Dan Le Sac», Κ.Ο.L.O και Fellulah, σε σκηνές στο σταθμό των τρένων ΟΣΕ, την αυλή του χώρου Τσαλαπάτα, την παραλία Βόλου, το Πανεπιστήμιο, τα Παλαιά και αλλού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου