ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στα τμήματα του Τέχνης Δρώμενα Αργώ

εγγραφές-στα-τμήματα-του-τέχνης-δρώμε-783528

Το Τέχνης Δρώμενα Αργώ ξεκίνησε τις εγγραφές του από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από 18:00- 20:00 στο στέκι Γαλλίας 80α με Ιωάννου Καρτάλη, με όρεξη και νέες ιδέες και πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2421106680 και 6979355425 ή στα γραφεία μας Γαλλίας 80α με Ιωάννου Καρτάλη. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο το Σεπτέμβριο Τμήματα: ενηλίκων – παιδικά. Τα μαθήματα αρχίζουν από 15 Σεπτεμβρίου. Τιμές προσιτές.

Οι εγγραφές αφορούν στα ακόλουθα πεδία:

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, (τμήματα παιδικά ενηλίκων) Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά. (τμήματα ενηλίκων).

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά από 8 ετών (2ωρο).

Εργαστήρι Δημιουργικής γραφής για ενήλικες (2ώρες εβδομαδιαίες συναντήσεις).

Εικαστικά: Ζωγραφική, σχέδιο, ακουαρέλα, γραμμικό, ελαιογραφία, προετοιμασία για σχολές Καλών Τεχνών Αρχιτεκτονικής, προετοιμασία για το νέο Γυμνάσιο με κατεύθυνση το μάθημα της Ζωγραφικής που δημιουργήθηκε φέτος στην πόλη μας και λειτουργεί για πρώτη χρονιά (τμήματα παιδικά- ενηλίκων).

Ψηφιδωτό: για πρώτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει και παιδικό τμήμα ψηφιδωτού για παιδιά από 8 ετών και άνω, Βιτρώ, Χειροποίητο κόσμημα, Ξυλογραφία, Αγιογραφία, Σεμινάρια Πυρογραφίας, Ντεκουπάζ, τεχνικές υφάσματος: (πλέξιμο, φέλτινγκ, υφαντό, μπατίκ, μακραμέ, λασέ). Κατασκευές με χαρτοπολτό (τμήματα παιδικά για παιδιά από 5 ετών και άνω).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου