ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορευτικές βραδιές στο Graceland

χορευτικές-βραδιές-στο-graceland-833746

Τα Independance Studio Βόλου και Λάρισας μαζί με την EventDjs και το Graceland διοργανώνουν φέτος το καλοκαίρι στην πόλη μας χορευτικές βραδιές με προσκεκλημένα μεγάλα ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας με την live μπάντα Combo Despeto που ξεσήκωσε το κοινό, έρχεται κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Την Κυριακή 12 Ιουνίου λοιπόν, ένας από τους πιο διάσημους Djs της Kizomba και African σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση και αναμένεται και πάλι το Graceland να γεμίσει από χορευτές από όλη την Ελλάδα.

O DJ Paparazzi (Nuno Gomes) είναι Dj και μουσικός παραγωγός που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο παίζοντας μουσική στα μεγαλύτερα χορευτικά events. Γεννημένος στη Λουάντα (Ανγκόλα), ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στη Λισαβόνα και πλέον ζει στη Μαδρίτη. Είναι μουσικός παραγωγός AFRO-HOUSE, KIZOMBA, TARRAXINHA, KUDURO κ.ά. και διάσημος για πολλά μεγάλα hit remixes, με πιο γνωστά τα: Soha – Mil Pasos Kizomba Rmx, C4 – Pedro – Nao Quero Ficar Sozinho (Mukala Muzik), C4 Pedro – Casamento Rmx), The Weekend – Earned It Rmx.

Μαζί του στα decks, ο Dj Ms, ο Resident Dj μας και γνωστός στη Latin & African χορευτική σκηνή των Βαλκανίων. Συμμετέχουν τα δυο πιο διάσημα χορευτικά ζευγάρια της ελληνικής kizomba σκηνής: Αντώνης και Χαρά (Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Kizomba 2015) και Eduardo & Βικτώρια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για ένα Full Pass για το Greek Salsa Bootcamp, το Διεθνές χορευτικό Festival που πραγματοποιείται στην πόλη μας στο διάστημα 7 – 10 Ιουλίου.

Η είσοδος είναι 8 ευρώ και περιλαμβάνει μπύρα, κρασί ή αναψυκτικό.

Υποστηρικτές της βραδιάς είναι οι επιχειρήσεις: Crepe & Cafe, Domotel Xenia Volos και Event Djs.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του Independance Studio Volos: 24210 23359.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου