ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράσταση στο Μουσείο Τσαλαπάτα

παράσταση-στο-μουσείο-τσαλαπάτα-841913

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, πραγματοποιεί τη διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση για μαθητές Ειδικής Αγωγής, Bubble Play, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, 10:30-11:30 και 12:0013:30, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στο Βόλο.

Τα παιδιά στη διάρκεια της παράστασης θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν πρωτότυπα εργαλεία σαπουνόφουσκας και να σχεδιάσουν τους δικούς τους αυθεντικούς πίνακες με χρώματα σαπουνόφουσκας.

Βασικός στόχος αυτής της διαδικασίας είναι ο πειραματισμός, το παιχνίδι και η δημιουργία. Το Bubble Play είναι μια τεχνική βασισμένη στην ιδέα του παιχνιδιού με τη σαπουνόφουσκα, το οποίο ενισχύει την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων και δημιουργεί επικοινωνιακούς δεσμούς.

Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και παράλληλα αναπτύσσουν την κοινωνικότητά τους. Επιθυμητή είναι η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλέφωνο 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 18:00 εκτός Τρίτης).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου