ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζουν κωμωδία

παρουσιάζουν-κωμωδία-846011

Τελευταίες παραστάσεις για τις «13+1 Ιστορίες» από την Πειραματική Σκηνή

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τον φετινό κύκλο των Βιωματικών Σεμιναρίων με τρεις τελευταίες παραστάσεις της κωμωδίας «13+1 Ιστορίες», που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 20, αύριο Σάββατο 21 και μεθαύριο Κυριακή 22 Μαΐου, στο Θέατρο Πειραματικής Σκηνής, που βρίσκεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, στις 9.00 μ.μ. Το έργο «13+1 Ιστορίες» είναι δεκατέσσερα αυτόνομα κείμενα που επιλέχθηκαν από όλους τους αυτοσχεδιασμούς που έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Χαρούλα Νικολάου, μουσική επιμέλεια Στράτου Μεγκέ, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Αννα-Μαρία Παναγιωτάκη, Παναγιώτα Δούκα, Ευαγγελία Χαρίτου, Χρύσα Φώτη, Γεωργία Κωστούλα, Στράτος Μεγκές, Θράσος Χαλκιάς, Αποστολία Καλυβιώτη, Κυριακή Παπαζήση, Βασιλική Τσιτρά, Χαρούλα Νικολάου, Ζωή Τσιάμη, Συνοδή Φουκαλά, Αγγέλα Γιωτάκη, έκτακτη συμμετοχή Τάκης Ρεζάν. Ακούγεται η φωνή της Φωτεινής Βασιλείου.

Μία κυρία που επισκέπτεται για πρώτη φορά μια ψυχοθεραπεύτρια – σύμβουλο γάμου, μια διαθήκη που ανοίγεται από την συμβολαιογράφο και οι αντιδράσεις των συγγενών, ένας καθώς πρέπει κύριος που εξομολογείται το πρόβλημα που έχει με το γιό του, μια προξενήτρα και η σύγκρουση με τον πατέρα της νύφης, η γραφειοκρατία σε μια δημόσια υπηρεσία, η επίδειξη ενός πίνακα ζωγραφικής από μια κυρία σε μία φίλη της, τα προβλήματα και οι σχέση μιας μάνας με την κόρη της, απλά μαθήματα των γονιών σε δύο νέους που σκέφτονται να παντρευτούν, ένα τυχαίο ατύχημα, τι μπορεί να συμβαίνει σε ένα κελί μιας ψυχιατρικής κλινικής, οι σκέψεις ενός παντρεμένου ζευγαριού, οι ρακοσυλλέκτες και ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί, δύο μεσήλικες μιλούν για την σεξουαλική τους ζωή και ένα απρόοπτο συμβάν σε ένα λεωφορείο. Καταστάσεις απίστευτες αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινές, κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής, συνθέτουν ένα απρόβλεπτο και διασκεδαστικό παζλ με ανατροπές και εκπληκτικές κωμικές καταστάσεις.

Η πώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου