ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συλλεκτικά ποδήλατα και πρωτότυπες δημιουργίες

συλλεκτικά-ποδήλατα-και-πρωτότυπες-δ-2998

Πρωτότυπη έκθεση με θέμα το ποδήλατο και πολλές παράλληλες δράσεις εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου στις 21.00, στο νέο εκθεσιακό χώρο του Γηροκομείου στην παραλία του Βόλου, Αργοναυτών – Κοραή και Ιάσονος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν ποδήλατα πριν το 1985, από τις προσωπικές συλλογές Βολιωτών.

Η Urbanact φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου την έκθεσή της, «Bikeart.gr» και προσκαλεί τους φίλους των δύο τροχών να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι στο κόσμο του ποδηλάτου.

Στο χώρο της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις κάτωθι θεματικές: Poster Bikeart.gr exhibition όπου 50 Ελληνες και ξένοι καλλιτέχνες, από το «χώρο» του graffiti, graphic design και comics δημιουργούν πρωτότυπα εικαστικά έργα σε πόστερ διαστάσεων 50×70, με θεματική το ποδήλατο. Τα έργα πωλούνται σε συμβολική τιμή για την υλοποίηση τοιχογραφιών στο Γηροκομείο Βόλου.

Επίσης θα παρουσιαστούν ποδηλατικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, θα γίνουν προβολές ποδηλατικών ταινιών, ομιλίες, διαγωνισμοί και κληρώσεις.

Διοργάνωση UrbanΑct με την υποστήριξη της «Μαγνήτων Κιβωτού, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και φιλοξενία από το Γηροκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου