ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτισσες κατέκτησαν πανελλήνιες πρωτιές

βολιώτισσες-κατέκτησαν-πανελλήνιες-29243

Διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα σύγχρονου χορού μαθήτριες της σχολής χορού Dance Studio

Κορυφαίες διακρίσεις και πρωτιές απέσπασαν νεαρές Βολιώτισσες, στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών, από την Morgana Artistic Events, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 60 σχολών χορού από όλη την Ελλάδα.

Η σχολή χορού Dance Studio της Νikki Critchlow συμμετείχε και εκπροσωπήθηκε επάξια από τις μαθήτριες Καραχάλιου Κωνσταντίνα και Τζάβελλου Σοφία οι οποίες διαγωνίσθηκαν στον Σύγχρονο χορό και παρουσίασαν σόλο χορογραφίες της δασκάλας και χορογράφου Κατερίνας Σαρρή.

Τα δύο κορίτσια εντυπωσίασαν το κοινό και τους κριτές με την κίνηση και τη σκηνική τους παρουσία, δίνοντας πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό. Τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, δικαίωσαν απόλυτα την προσπάθεια αυτή δίνοντας την πρώτη θέση στην Καραχάλιου Κωνσταντίνα, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε η Τζάβελλου Σοφία.

Η ίδια σχολή εκπροσωπήθηκε επίσης από τις Καρανάτσιου Κωνσταντίνα, Παπαζαχοπούλου Κατερίνα, Τσερκεζοπούλου Σωτηρία, Σταμάτη Γιούλη, Καραχάλιου Κωνσταντίνα, Τζάβελλου Σοφία και Μαγιόγλου Ιωάννα, οι οποίες συμμετείχαν στην κατηγορία Modern jazz χορού σε γκρουπ και παρουσίασαν την χορογραφία της δασκάλας και χορογράφου Nikki Critchlow. Τα κορίτσια κατέκτησαν την 1η θέση με μια εξαιρετική σκηνική παρουσία. Πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στις δασκάλες Νιkki Critchlow και Kατερίνα Σαρρή για την σωστή προετοιμασία και φυσικά στους γονείς για την στήριξη και την υπομονή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου