Σημαντική διάκριση Βολιωτών

Τελευταία ενημέρωση: 2016-03-22, 10:46:09
Τρίτη θέση στην Ελλάδα για ζευγάρι αθλητικού χορού από το Βόλο
Σημαντική διάκριση Βολιωτών

Στην τρίτη θέση οι Τηλέμαχος Φάτσης και Ελισάβετ Μαντάνη στο Κύπελλο Ελλάδος αθλητικού χορού

Σημαντική διάκριση απέσπασαν ο Τηλέμαχος Φάτσης και η Ελισάβετ Μαντάνη, ζευγάρι αθλητικού χορού από το Βόλο, οι οποίοι κατέκτησαν την τρίτη θέση σε κορυφαία πανελλήνια διοργάνωση, ξεχωρίζοντας εν μέσω αρκετών συμμετοχών.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου διεξήχθη στο Νέο Γυμναστήριο ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη, το 19ο Κύπελλο Ελλάδος αθλητικού χορού της Ελληνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Χορού (Ε.Χ.Ο.Ε) μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WDSF.

Στο τελικό της κατηγορίας 5 dance Latin Adults από 18 - 34χρ. το ζευγάρι αθλητικού χορού με καταγωγή από το Βόλο, με καβαλιέρο το Τηλέμαχο Φάτση και ντάμα την Ελισάβετ Μαντάνη κατέκτησε, όπως προαναφέρθηκε τη 3η θέση.

Ετσι μετά από τη 3η θέση που κατέκτησαν πριν από μήνες στο Πρωτάθλημα Ελλάδος ακολούθησε ακόμα μία μεγάλη επιτυχία. Υπενθυμίζεται ότι στο 24ο Πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου στην Αθήνα, το ίδιο Βολιώτικο ζευγάρι κατέκτησε τη 3η θέση στο τελικό της κατηγορίας Professional Five Dance από 19-34 χρονών. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού WDSF

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=