ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος»

με-επιτυχία-ο-χορός-του-πολιτιστικού-κ-89971

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο κέντρο «Στέκι του Καλτσά» στη Νέα Αγχίαλο το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου το βράδυ ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου “Η Νέα Αγχίαλος”. Τα μέλη του Συλλόγου, φίλοι, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας (Π.Ο.Σ.Α.Ρ.) και του Συλλόγου «Ακρίτες» της Θράκης έδωσαν το «παρών» στον ετήσιο χορό που κυριάρχησε ο χορός, η καλή διάθεση και το κέφι.

Η βραδιά άνοιξε με το χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Μαρίας Ρουπακιά και του υπεύθυνου των χορευτικών τμημάτων Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη για να ακολουθήσει η παρουσίαση των χορευτικών ομάδων, η βράβευση των παιδιών των χορευτικών ομάδων που εισήχθησαν σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και να ολοκληρωθεί με χορό και τραγούδι με τους ήχους της γκάϊντας, του ακκορντεόν και του κλαρίνου από το μουσικό σχήμα «Θράκες» και τη λαϊκή ορχήστρα του Καλτσά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Βόλου και Δημοτικών Ενοτήτων Δημήτρης Λιβογιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Παιδείας Γεωργία Τοκαλή – Μποντού, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθιέα Κολυνδρίνη, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Π.Ηλιόπουλος, η πρόεδρος Ευδοκία Παπαχρηστούδη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίού της Πανέλληνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας (Π. Ο. Σ. Α. Ρ. ), ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ακρίτες» από τον Έβρο Θανάσης Στράτος, ο διευθυντής του Γυμνασίου Ν.Αγχιάλου κ.Παπαδόπουλος καθώς και εκπρόσωποι πολλών τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Νομού και της Ν. Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου