ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα παραμύθια διδάσκουν

τα-παραμύθια-διδάσκουν-102091

Εκδηλώσεις για ενήλικες και παιδιά από το τμήμα Οδηγισμού της Νέας Ιωνίας

Εκδήλωση αφιερωμένη στη μέρα της σκέψης διοργανώνει το Τοπικό Τμήμα Νέας Ιωνίας (Σ.Ε.Ο.) το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην Εστία του, Εθνικών Αγώνων και Αμασείας στη Νέα Ιωνία. Στην εκδήλωση καλούνται να παραστούν όλα τα παλαιά και νέα στελέχη, μέλη του ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς ότι πρόσφεραν, προσφέρουν εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια, ακολουθώντας και υπηρετώντας τις αρχές του Οδηγισμού.

Στο μεταξύ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Νέας Ιωνίας γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με αφήγηση παραμυθιών αναφορικά με τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα μέσα από τα παραμύθια

Η εκδήλωση αφήγησης παραμυθιών με κεντρικό θέμα «Η δύναμη της αγάπης και του έρωτα όπως περιγράφεται μέσα από τα παραμύθια» με αφηγήτρια τη μουσικό παιδαγωγό εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Καίτη Καραχάλιου, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Περισσότερα από πενήντα παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας με τους γονείς του και όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Η κ. Καραχάλιου με το μοναδικό μουσικό θεατρικό αφηγηματικό της τρόπο δημιούργησε μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα, διασκεδάζοντας αλλά και παιδαγωγώντας μικρούς και μεγάλους μέσα από τις αφηγήσεις των παραμυθιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου