ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μακάβριο teaser του Game of Thrones (βίντεο)

το-μακάβριο-teaser-του-game-of-thrones-βίντεο-104757

Μακάβριο και πανέξυπνο είναι το teaser της νέας σεζόν Game of Thrones. Σε αυτό οι νεκροί της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του HBO αποκτούν… μιλιά, ενώ παραπάνω από ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Game of Thrones κάνουν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, στο teaser βλέπουμε το House of Black and White, όπου βρίσκεται η Άρια Σταρκ και εκπαιδεύεται σαν δολοφόνος (δείγμα ότι θα δούμε περισσότερα από τη νεαρή Σταρκ μέσα στο επόμενο διάστημα). Το τρέιλερ εκτυλίσσεται στο Hall of Faces (την αίθουσα των προσώπων) όπου τα… κεφάλια αγαπημένων μας χαρακτήρων που έχουν πεθάνει μιλούν.

Ανάμεσά τους βλέπουμε τους Νεντ και Κέιτλιν Σταρκ, τον γιο τους Ρομπ Σταρκ, καθώς και τον Τζον Σνόου, οι θεωρίες για την τύχη του οποίου οργιάζουν.

Παίζοντας με το μυαλό μας, οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν να βάλουν τον Τζον Σνόου να λέει μία από τις πιο σημαντικές ατάκες του teaser: «Η μεγάλη νύχτα έρχεται και οι νεκροί θα έρθουν μαζί της», ενώ η κάμερα δείχνει τα κεφάλια άλλων αγαπημένων -αλλά ζωντανών- χαρακτήρων: του Τίριον Λάνιστερ, της Ντενέρις και της Άρια Σταρκ, σημάδι ότι κανείς από τους αγαπημένους χαρακτήρες των θεατών δεν είναι ασφαλής στο σύμπαν του Game of Thrones…

Η σειρά επιστρέφει στην μικρή οθόνη τον Απρίλιο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου